Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Centrum Beslag ApS
CVR-nr.: 4082 9768
Kastanievej 13
4060 Kirke Såby

E-mail: salg@centrumbeslag.dk
Hjemmeside: http://www.centrumbeslag.dk/

 

Telefonnr.: 97 86 81 66
Mobil nr.: 29 62 01 69
SMS besvares ikke og der henvises til at sende e-mail til salg@centrumbeslag.dk

 

Bankoplysninger ved Spar Nord
Reg.nr. 6508
Konto nr.: 5080015145
IBAN konto nr.: DK2565085080015145
Swift/ BIC: SPNODK22

 

Hos Centrum Beslag handler vi både med virksomheder og private. Vi modtager ordre både via vores web-shop, pr. e-mail eller telefonisk. 

Leder du efter en vare, som vi ikke har på lager, hjælper vi også gerne med at skaffe den hjem.

Metervarer såsom tætningslister sælges udelukkende i hele antal meter.

Visse varer kan have en sådan alder, at disse ikke har været produceret i adskellige år, og det derfor ikke er muligt at fremskaffe nye. Det sker at vi opkøber restpartier, hvor gamle og brugte varer forefindes. Dele gennemgås for fejl og mangler, og kun brugbare dele sælges videre. Der ydes naturligvis normal forbrugergaranti på de brugte dele.
Dele kan også have spor efter opbevaring på forskellige lagre, og derfor ikke fremstå i flot blank og ren overflade, men har intet med brugsstanden at gøre.  

Levering

Der pålægges fragt på alle handler. Varen leveres med GLS, Danske Fragtmænd eller UPS.

Vi afsender varer med GLS og UPS hver dag, men levering med Danske Fragtmænd er kun med afsendelse tirs- og fredage. 

Ved handler med private leveres varen som standard til nærmest pakke-shop. Vær opmærksom på at pakke-shoppen kun opbevarer din pakke i 7 dage, hvorefter pakken sendes retur. Ønskes varen genleveret til pakkeshoppen, skal der betales ny fragt.

Ved handler med virksomheder leveres varen til den ønskede virksomhedsadresse.

I forbindelse med leveringen skal køber straks foretage en grundig og passende undersøgelse af den leverede ordre. Hvis køber vil påberåbe sig, at den leverede ordre har en synlig skade, skal køber straks og senest på leveringsdagen give Centrum Beslag meddelelse herom. Hvis køber vil påberåbe at den leverede ordre havde en usynlig skade ved leveringen, skal køber senest 5 dage fra leveringen af ordren til køber give meddelelse herom til Centrum Beslag. Hvis køber vil påberåbe sig, at Centrum Beslag ikke har leveret det bestilte antal produkter eller at Centrum Beslag ikke har leveret det faktisk bestilte produkt, skal køber senest 5 dage fra leveringen af ordren til køber give meddelelse herom til Centrum Beslag. Såfremt at køber i forbindelsen med leveringen af ordren har kvitteret på et fragtbrev uden anmærkninger, er køber efterfølgende afskåret fra at gøre gældende, at den leverede ordre havde en synlig skade ved leveringen

 

Det er også muligt at afhente varen på vores adresse.

Ved afhentning er det altid en god idé at ringe først, da vi kan være ude i andre ærinder.

Vores normale kontortid er 

Man-torsdag 

8.00 - 16.00

Fredag 8.00 - 15.00
 

Betaling

Privat forbruger:

I vores web-shop er det muligt at betale med VisaDankort eller MasterCard. Det er også muligt at betale ved alm. bank overførsel eller ved MobilePay. Varen afsendes når betaling er modtaget af Centrum Beslag.

Er betalingen gennemført på MasterCard eller VISA Electron, så bemærk at beløbet allerede nu er reserveret.

Ordrer betalt med kreditkort, kan ikke tilføjes yderligere køb, som vil forhøje ordrebeløbet.

 

Vi modtager desværre ikke kontanter.

 

Virksomheder:

Virksomheder kan købe på faktura efter kreditgodkendelse af Centrum Beslag.
 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os. Fortrydelsesfristen løber fra den dag varen er leveret. Afmålte/ afklippede varer tages ikke retur.

Hvis du fortryder dit køb, skal du seneste 14 dage efter modtagelsen af varen, give os besked om, at du fortryder dit køb. Dette skal gøres via mail adressen salg@centrumbeslag.dk.

 

Fragtomkostninger returneres ikke hvis du fortryder dit køb, ligesom du selv skal betale for at varen returneres.

 

Det betalte beløb returneres når vi modtager varen retur. Vi tager forbehold for at nedskrive værdien af varen hvis denne er beskadiget eller bære præg af brug. 

Såfremt ordren var bestilt på MasterCard eller VISA Electron vil beløbet være reserveret 5-7 bankdage før det bliver frigivet

 

Vi har ikke mulighed for at frigive beløbet hurtigere, så vent gerne med at kontakte os vedr. en aktuel reservation til de 7 bankdage er gået.

 

Bemærk at transaktionen fortsat vil være vist i oversigten på Mobilepay, også selv om vi aldrig har gjort brug af godkendelsen, men det betyder IKKE at beløbet er trukket fra bankkontoen.
Brug ALTID netbank til at checke korrekt saldo og transaktionshistorik på en given bankkonto. Er det et MasterCard eller VISA Electron som er knyttet til din MobilePay konto, tager det normalt 5-7 hverdage før reservationen er ophævet.

Skaffevarer er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

 

Varen skal altid returneres til:

Centrum Beslag ApS

Kastanievej 13

4060 Kirke Såby

 

Returvarer som sendes ikke sendes direkte til vores adresse, vil ikke blive behandlet. Forsendelsen vil derfor gå retur til dig som afsender.

 

Reklamationsret

Som forbruger har du 24 måneders reklamationsret iht. Købelovens regler. Du skal reklamere så snart du opdager fejlen.

Defekt vare skal sendes retur til os.

 

Hvis reklamationen er berettiget betaler vi retur fragt, ligesom erstatningsvare fremsendes fragtfrit.