Om os

Centrum Beslag tror på at med den rette vedligeholdelse, kan dine døre og vinduer holde lige så længe du vil have det.

Vi har specialiseret os i beslag, hængsler, tætninglister, paskviler og greb til vinduer og døre mm.

Visse varer kan have en sådan alder, at disse ikke har været produceret i adskellige år, og det derfor ikke er muligt at fremskaffe nye. Det sker at vi opkøber restpartier, hvor gamle og brugte varer forefindes. Dele gennemgås for fejl og mangler, og kun brugbare dele sælges videre. Der ydes naturligvis normal forbrugergaranti på de brugte dele.
Dele kan også have spor efter opbevaring på forskellige lagre, og derfor ikke fremstå i flot blank og ren overflade, men har intet med brugsstanden at gøre.  

Vores stærkeste side er dele til Centrum Vinduer, Velfac og Rationel, men kan også hjælpe med andre mærker som Multiflex, Outline, Storke, Kastrup Vinduet, Hvidbjerg mf.

 

Firmaet blev grundlagt i 2002 af Per Stephansen, som har drevet virksomheden fra hans adresse i Struer frem til 2019, hvor han afhænder virksomheden for at gå på pension.

Virksomhenden overtages af mig, Claus Wernberg, som flytter hele forretningen i nyindrettede lokaler på Amager.

Jeg vil drive virksomheden i samme ånd og med sammen entusiasme som Per har gjort gennem de sidste 17år.

I oktober 2021 flytter flirmaet til større lokaler på adressen Kastanievej 13, 4060 Kirke Såby.

 

Centrum Beslag er i foråret 2020 blevet autoriseret Velfac autoriseret reservedelspartner, og vi ligger på lager med de mest almindelige og brugte løsdele til Velfac´ vinduer og døre. Vi tilbyder såsom, stormkroge, åbningsbegrænsere, åbningsbegrænserer, tætningslister mm. til Velfac V200, V400, Ribo og Classic serier. De dele vi ikke lagerfører skaffer vi hjem.

 

Juli 2020 har jeg ansat Boris som er uddannet isenkræmmer og kender en del til branchen. Senest har Boris arbejdet ved Carl F, og vi håber, i vil tage godt imod ham.

August 2022 starter ny medarbejder Henrik Hald. Henrik er uddannet håndværker, men har de senest 28år arbejdet med salg indenfor beslag, låse og isenkram, dels ved Carl F og senest ved Carl Ras. Med ansættelsen af Henrik styrker vi organisationen, så vi kan følge med den stigende efterspørgsel på vores sortiment og andre specielle dele.
 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

 

Vores åbningstider er

Man-torsdag 8.00-16.00

Fredag 8.00-14.00
 

Besøg kun mod forudgående aftale.